مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن ماشین توقیف شده برای چک برگشتی که خیانت در امانت شده

با سلام. بنده در یک معامله مبلغ 300 میلیون تومان از شخصی خوراک دام خریده ام و نتوانستم به طور کامل بدهی خود را پرداخت کنم و ایشان یک چک سفید امضا از من داشت و مبلغ 700 میلیون تومان نوشته و از طریق ثبت حکم توقیف اموال گرفته است. و بابت کلیه حرفهایم 4 نفر شاهد موجود است. حال میخوام شکایت خیانت در امانت بکنم و چون این پرسه شکایت زمانبر است چطور میتوانم کامیون را ازاد کنم و روند شکایت را جلو ببرم؟؟

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو برای چک برگشتی رفع توقیف خودرو خیانت در امانت چک چک سفید امضا چک خودرو