مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به خاطر چک برگشتی

سلام، من 45 میلیون چک برگشتی داشتم که طلبکار رفته دادگاه از من شکایت کرده و در رای بدوی من رو محکوم کرده ولی من اعتراض کردم و درخواست تجدید نظر دادم، امروز به طور اتفاقی متوجه شدم که ماشین من حکم توقیف در راهنمایی رانندگی داره، آیا بر طبق قانون عمل کرده؟ ضمنا سند خودرو به نام شخص دیگری می باشد و فقط پلاک به نام منه، آیا من میتونم رفع توقیف بگیرم؟ از کجا بفهمم که خودرو فقط منع خرید و فروش داره یا اگر پلیس ببینه میتونه توقیف کنه؟ آیا ماشین منو کسی که سند به نامش هست میتونه تعویض پلاک کنه؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
بله با اعطای دادخواست تامین خواسته قبل از صدور حکم نیر امکان توقیف خودرو وجود دارد . جهت رفع توقیف راهکار وجود داشته که با شماره تماس 09124126404 تماس بگیرید .