مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام من یه سوال حقوقی داشتم
خودرو بنده امروز بابت یک چک 3 تومن که سال 95 به مستاجر داده و برگشت زده شده توقیف شد، من از ایشان یک حواله 1.100 دارم که اقدامی انجام نداده ام، من در شرکت تاکسی اینترنتی فعالیت میکنم
الان چجور میتونم دادخواست رفع توقیف بدم؟ به خاطر مستثنیات دین بودن خودرو چون به مشکل مالی بر میخورم.
به اجرای احکام مراجعه کنم ؟
دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی بدم؟
درخواست اعسار بدهم؟
ممنونم راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پول راپرداخت کنید وماشین خودرارفع توقیف کتید وسپس درخصوص طلبی که ازایشان دارید شکایت کنید