مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده برای اتومبیل کیلومتر دستکاری شده

سلام اتومبیلی خریداری کردم که بعد از مدتی متوجه شدم برخی ایرادات اساسی دارد و کیلومتر انهم دستکاری شده است ولی بعنوان سالم به من فروخته شده بود / فروشنده زیربار نمیرود برای ثبت شکایت و مراحل قانونی چگونه اقدام کنم و از نظر قانونی آیا قادر با دریافت مبلغ افت اتومبیل هستم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمشکل شما فقط دستکاری کیلومترخودرو می باشد,بعلت تدلیس,فقط می توانید فسخ کنید ولی اگرعلاوه بردستکاری کیلومتر,عیوب اساسی دیگر مشاهده شده واین عیوب متصل به زمان خرید خودرو بوذه,شما می توانید تفاوت قیمت را با جلب نظر کارشناس, ازخریدار بگیرید ویا معامله رافسخ کنید.