مشاوره حقوقی رایگان - نصب راه پله اهنی همسایه روی دیوار منزل بنده

خانه کناری ما دارای عرض حدود یک متر تا یک متر و نیم در ابتدای کوچه میباشد و بعد از این راهرو فضا به سه متر میرسد ، در این فضا اقدام به نصب پله اهنی روی دیوار منزل ما کرده ( البته این کار برای خیلی سال پیش است ) و همینطور رطوبت از سمت این دیوار به داخل خانه ما می آید .
خواستم بدونم با اینکه چندین سال از اینکار میگذرد آیا ما میتوانیم شکایت کنیم و همسایه مجبور به کشیدن دیوار برای خود شود یا خیر
ممنون از سایت خوبتان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از همان سالها به وی اجازه نداده باشید و ایشان خودسرانه اینکار را کرده باشند ، اکنون می توانید ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر برداشتن راه پله روی دیوار و احداث دیوار توسط خودشان بشوند. اگر انجام نداد دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید