مشاوره حقوقی رایگان - روند دریافت خسارت

با سلام
در رابطه با پرونده دریافت خسارتی که همسایه طبقه بالا به سقف منزل بنده وارد نموده است رای محکومیت حضوری برای خوانده پرونده صادر شده است چنانچه خوانده اعتراض نکند در مرحله بعد چگونه من میتوانم خسارت را دریافت نمایم ؟ و اگر به حکم اعتراض کند چه میشود ؟ و برای درخواست اجراییه چه مواردی باید قید شود لطفا کامل توضیح دهید سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

براي مطالبه خسارت بايد منتظر قطعي شدن راي بمانيد
( گذشت ٢٠ روز و عدم اعتراض يا اعتراض و راي دادگاه تجديد نظر اگر به نفع شما باشد ) بعد از اين مرحله اگر نپرداخت تقاضاي صدور اجرائيه كنيد