مشاوره حقوقی رایگان - پارک در مشاعات

سلام. بنده در یک ساختمان 4 واحدی، که 2 واحد آن پارکینگ دارد؛ و یکیش من هستم زندگی می کنم.
متأسفانه آن واحد 2 ماشین پارک میکند، یکی‌ در جای اصلی و ماشین دیگرش در مشاعات پارک می کند.
مشاعات هم به دو صورت هست 1. بدون مزاحمت برای من 2. با مزاحمت برای من (به بهانه اینکه صبح زود می‌رود و مزاحم نمی شود)
این موضوع من رو کلافه کرده چون خودم آدم قانونمندی هستم.
چکار کنم تا فقط 1 ماشین پارک کند و از ماشین دیگرش جلوگیری کنم؟؟

پاسخ ها :

جلوگیری از پارک خودرو در مشاعات پارک خودرو در مشاعات جلوگیری از پارک خودرو مزاحمت پارک خودرو همسایه قوانین پارک خودرو پارک خودرو در آپارتمان مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی پارک خودرو خودرو آپارتمان