مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

سلام و عرض ادب.
یک آپارتمان 6 واحدی هستیم.
6 تا پارکینگ داریم.
3 واحد هر کدام 2 ماشین دارند.
درست است که حیاط بزرگ است ولی با پارک این ماشین های اضافی مثل پارکینگ عمومی شده و دود اگزوز آن ها وارد خانه ما که طبقه اول هستیم می شود.
آیا به عنوان یک مالک میتوانم درخواست اخراج ماشین ها از حیاط را از شورا داشته باشم؟
از این 3 نفر یک نفر مالک یک نفر مستاحر و یک ‌نفر دیگر معلوم نیست مالک است یا مستاجر.
سپاس از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

پارک خودرو در حیاط مشاع ساختمان قوانین پارک خودرو در حیاط مشاع جلوگیری از پارک خودرو در مشاعات پارک خودرو در مشاعات پارک خودرو حیاط مشاع مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان