مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط اجرت المثل

با سلام بنده حدود 2 سال است که با اجرائیه اداره ثبت در حال دادن مهریه بصورت کسر 1/4 حقوق هستم. هفته گذشته در دادگاه اجرت المثل قاضی گفت که پرونده را به کارشناس ارجاع می‌دهد. لطفا راهنمایی کنید من الان کاری باید انجام دهم یا خیر؟ همین الان دادخواست تقسیط بدهم یا منتظر ابلاغ رأی باشم؟؟؟

پاسخ ها :

دادخواست تقسیط اجرت المثل درخواست تقسیط اجرت المثل تقسیط اجرت المثل اجرت المثل زن قوانین اجرت المثل زوجه اجرت المثل