مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام .آیا طبق رای رویه وحدت رویه در خصوص تبدیل وضعیت کارکنان شاغل در طرح های عمرانی به قرارداد کار معین (دادنامه شماره 318-301 مورخ 23/2/1399 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری)

شماره دادنامه : 301 الی 318

تاریخ دادنامه: 23؍2؍1399
افراد شاغل با قرارداد طرح عمرانی به قرارداد معین تبدیل وضعیت شوند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام علیرغم وجود آرائ متعدد فعلا تبدیل وضعیت در دستور کار نیست مگر به تشخیص سازمان