مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

باسلام اینجانب جانباز 5 درصد هستم در سال 74 استخدام دانشگاه دولتی شدم و چند ماهی قراردادی بعد استخدام شدم و صندوق بیمه من تامین اجتماعی بود موقع استخدام ان زمان میباست حتما صندوق خود را عوض نموده و خدمات درمانی بشویم من اینکار انجام دادم و از سال 74سابقه در صندوق بازنشستگی دارم قبل استخدام حدودا 3 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در یکی از شرکتهای خصوصی دارم الان که میخواهم ان سابقه 3 سال انتقال بدهم سازمان بازنشستگی قبول نمیکند و میگوید باید 23 درصد اخرین حکمم بابت مابه التفاوت پرداخت کنم ایا مگر جانبازان برای یکبار به میزان 15 سال از پرداخت ان معاف نیستند خواهشا کمکم کنید تا بازنشسته شوم اگر قانونی دستورالعملی چیز هست بگوید قبلا کمال قدردانی و تشکر دارم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : بر رزمنده و جانباز عزیز ، بهترین کار که هم تسریع شود و هم روال قانونی آن طی شود . مراجعه به بنیاد مربوطه بنماید و از وی ضمن صحت و سقم قضیه در صورت تایید شماره بخشنامه و نامه تخفیف را بگیر و به اداره ای که در آن مشغول کار هستید بده یا چنانچه صحت ندارد یا لغو شده ، چاره ای دیگر نمایید . موفق باشید