مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی پا حین خدمت

با سلام این جانب در سال 70سرباز سپاه بودم هنگام ماموریت داخل پادگان با موتور سیکلت سپاه داشتم به یگان برمی گشتم که با خودرو سپاه تصادف کردم و منجر به شکستگی پا و عمل جراحی و گذاشتن پلاتین در پای چپ شده است از زمان تصادف بارها پیگیر کارم شد ام اما نتیجه نگرفتم کمیسیون 134بنده را معلول حین خدمت معرفی کرد است اما هیچ گونه کمکی به من نشده است تمام مخارج بیمارستان را هم خودم پرداخت کردم لطف کنید من را رهنمای کنید ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

29 سال از این ماجرا گذشته و پیگیری و اثبات آسیب های آن زمان بسیار دشوار است