مشاوره حقوقی رایگان - تمدید رتبه بندی شرکت

با سلام
من در شرکت مهندسین مشاور کار می کنم. مدیر شرکت از من خواستن مدرک تحصیلی ام رو به عنوان فرد امتیاز آور در اختیار شرکت قرار بدم.
میخواستم بدونم ایا دادن مدرک ‌جهت تمدید رتبه به عنوان شخص امتیازآور ( مدیر عامل، عضو هیئت مدیره یا دارای حق امضا نیستم) مسئولیت حقوقی برای من داره؟ به من گفته اند که برای اینکه خیالم راحت باشه میتونیم بریم دفترخونه ثبت‌ کنیم که من هیچ مسئولیتی ندارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر در شرکت سمتی نداشته باشید مشکلی ندارد. تعهد محضری را دریافت نمایید