مشاوره حقوقی رایگان - چاه اب

سلام بنده یک زمین اجاره کردم 3 هکتار با چاه اب شخصی امد و سند در اورد و 1 هکتار از زمین را تصرف کرد چاه مذکور داخل زمین متصرف افتاد و حال که وقت برداشت و کاشت شالی و گوجه خیار میباشد ممانعت کرده و اجازه رفت امد به سر زمین را نمی دهد و وقتی برای شکایت به دادگستری رفتیم 6 نفری جلوی دادگستری به قصد کشت من برادرم را زدند و با اورژانس به بیمارستان انتقال دادند. خواهشمند است راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید قرارداد خود را با موجر فسخ و خسارات خود را اخذ کنید.