مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت چاه آب مته ای

سال 95 زمین کشاورزی از ورثه فردی به نام مرحوم ه. خریدم که دارای یک چاه بتونی پروانه دار و یک چاه مته ای فاقد پروانه بود که موارد هردو چاه رادر قولنامه آوردیم و سپس سند زمین را هم گرفتم بعد به اداره اب و فاضلاب رفته و پروانه چاه بتونی را به اسم خودم کردم در مورد چاه مته ای مرحوم ه. در زمان حیات در خواست چاه مته ای کرده بود و قبل از صدور پروانه آن را بدون مجوز حفر کرده بود که اداره اب دستور تخریب آن را داد ما هم تخریب نکرده و ان را به حال خود گذاشته و بعضی مواقع استفاده می کردیم اوایل سال 1400 پروانه چاه مته ای امد و اداره آب دستور پرداخت برای مجوز پروانه و گذاشتن کنتور در خروجی چاه مته ای داد که ماهم اجرا کردیم ولی دفتر حقوقی اداره آب می گوید که درخواست پروانه چاه مته ای را مرحوم هدایت داده و پروانه به اسم وی صادر شده و شما برای تغییر تعلق اسمی پروانه چاه آب مته ای و بالطبع مالکیت آن به نام خودتان باید مدرکی بالاتر از قولنامه بیاورید لطفا راهنمایی بفرمایید زیرا دفتر حقوقی سند تک برگ زمین و قولنامه را مدرک لازم نمی داند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تمامی ورثه متوفی امصا انتقال ملک از او را بگیرید همراه با دلیل تصرف خود ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیاز است که از تمام بحران امضا اخذ شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
پروانه چاه پروانه بهره برداری است، و برای صدور ان اجاره نامه و یا سند بیع لازم است

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. از تمام ورثه وکالت در نقل و انتقال مالکیت بگیرید