مشاوره حقوقی رایگان - انتقال چاه

سلام. در زمین ما یک چاه قدیمی بوده و همسایه کناری اومده از پدر بنده که سواد نداشته امضا گرفته و نمیدونم چی رو امضا کرده. خواستم بگم این همسایه زمین ما اومده از این چاه قدیمی که در زمین ما بوده انتقالی این چاه رو گرفته و پروانه رو به احتمال زیاد به اسم خودش گرفته. اگر قرار بر انتقالی چاه باشه باید در زمین خودمون باشه. چرا برده در زمین خودش. الان چند سال هست داره کلی محصول برداشت میکنه و ما هم هیچ. زمین ما قولنامه داره. چطوری باید این چاه رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرسش شما همش براساس اما واگر است و قطعی نیست فقط میدونید که از چاه شما استفده میکنه، اگه همینجوری پیش برید چند وقت دیگه مالک زمین هم میشه، به هر حال وراث باید جمع شن ووکیل بگیرن. وکیل کشاورز