مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شهر دیگر

باسلام. من یک پرونده در اجرای احکام تربت حیدریه داشتم. خودم ساکن بیرجند هستم و در سایت عفو درخواست دادم. پیام آمد که درخواست عفو شما، توسط کارشناسان در حال بررسی است. بعد از چند روز دوباره برام پیام امد که، پرونده شما به شعبه 2 اجرا احکام بیرجند واصل شد. میخوام بدونم دلیل که پرونده از دادگاه تربت به بیرجند واصل شده چیه؟ آیا مربوط به درخواست عفو من که داره بررسی می‌شود هس یا چیز دیگه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

انتقال پرونده به شهر محل سکونت انتقال پرونده اجرای احکام بررسی درخواست عفو انتقال پرونده ارسال پرونده به شهر دیگر اجرای احکام