مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شهرستان

سلام کسی که ازمن توشهرستان شکایت کرده راهم دوره هی بخام برم بیام راهی نیست شکایتو بیارم شهر خودمون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است
باید دید کدام دادگاه صالح به رسیدگی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست حقوقی در صلاحیت دادگاه محل اقامت خوانده میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است. شما میتوانید وکیل معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کیفری کرده باشد جهت انجام تحقیقات پرونده به دادسرای شهر شما ارسال می شود.
بعد از انجام تحقیقات پرونده جهت رسیدگی به دادگاه محل وقوع جرم ارسال می شود.
در خصوص پرونده های کیفری دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد فقط اگر آدرس متهم شهر دیگری باشند برای انجام تحقیقات پرونده به دادسرای محل سکونت متهم نیابت داده می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ۺکایت کیفری نموده محل وقوع حرم ملاک جهت رسیدگی است

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. محل وقوع جرم هرجا باشد انجا صالح به رسیدگی است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما از طریق دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خودتان میتوانید لایحه و دفاعیات بفرستید. معمولا رفت و آمد بیشتر از یکی دو جلسه نیست که اونم از مدتها قبل ابلاغیه میفرستند.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بستگی به نوع شکایت و محل سکونت شاکی و مشترکی عنه و محل وقوع بزه دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شقوق مختلف و متنوعي براساس نوع دعاوي و شكايات و شخصيت حقيقي يا حقوقي طرفين و عناوين مجرمانه دارد كه در اين مجال نمي گنجد و نيازمند مشاوره تلفني حسب مورد شماست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای انجام تحقیقات پرونده به دادسرای محل سکونت متهم نیابت داده می شود.

در انجام مراحل شکایت کیفری جهت تحقیقات مقدماتی پرونده به دادسرای شهر شما ارسال می شود.

بعد از انجام تحقیقات پرونده جهت رسیدگی به دادگاه محل وقوع جرم ارسال می شود.

لذا در خصوص پرونده های کیفری دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی را دارد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
در شکایت کیفری صرفاً دادگاه محل وقوع جرم حق رسیدگی دارد
اگه در شهر دیگه ایی تشریف دارید منتظر بمانید خودشان به دادگاه شهر شما نیابت رسیدگی اعطا میکنند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

موضوع شکایت چی می باشد بستگی کیفری یا حقوقی باشد نیاز به توضیح بیشتری دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

سلام شکایت کیفری هست یا دادخواست حقوقی اگر شکایت کیفری باشد نیازی به حضور نیست میبایستی دادسرا محل شکایت به دادسرای محل اقامت شما نیابت بدهد در شهرستان شما انجام بشه

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام شما میبایست حضورا" یا توسط وکیل در مراجع حاضر شوید و امکان اینکه پرونده از شعبه عودت شود وحود ندارد البته محل شکایت محل وقوع جرم هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هنگامی جرمی اتفاق افتاده باشد ، دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است . حتی در دعاوی حقوقی نیز معمولا دادگاه محل اقامت خوانده ، صالح به رسیدگی است . مگر در دعاوی خانواده که محل سکونت خواهان یعنی زوجه صالح به رسیدگی خواهد بود ‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر کیفری است و در مرحله دادسرا، درخواست نیابت کنید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر پرونده کیفری باشد دادگاه محل وقوع جرم دادگاه صالح است و نمیتواند در محل دیگری برگزار گردد

مهدی رستمی

مهدی رستمی :

با سلام، طبق قانون ، دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی به دعوی میباشد . با توجه به اینکه مرجع رسیدگی‌کننده خود صالح به رسیدگی به صلاحیت محلی میباشد ، علی الاصول شما نمیتوانید محل دادگاه را تغییر دهید. مگر اینکه اثبات نمایید محل وقوع جرم ، محلی غیر از محل فعلی دادگاه میباشد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
خیر.
اگر محل وقوع جرم، شهر دیگری بوده، محاکم همانجا صالح به رسیدگی است.
وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر صلاحیت دادگاه قابل تغییر نمی‌باشد می‌توانید وکیل بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر دادگاه در محل وقوع جرم تشکیل میشود اما لایحه را می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خود خطاب به دادسرا و دادگاه مربوطه ارسال کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اصل بر این است که در شکایات کیفری ، مرجع قضایی محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است البته استثنائاتی هم دارد از قبیل صدور قرار اناطه و امثالهم که تشریفات و شرایط خاص دارد و اصولاً شامل حال اکثر افراد نمی شود با سپاس

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدوکیل بگیرید،ضمن اینکه شکایت کیفری در دادگاه محل ارتکاب جرم رسیدگی میگردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر مگر ایراد عدم صلاحیت دادگاه رسیدگی کننده وجود داشته باشد که دادگاه محل وقوع جرم صالح است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر دعوی مطروحه کیفری و جرم در حوزه شهرستان مزبور واقع شده است همان شهرستان صالح به رسیدگی است اما اگر دعوی حقوقی بوده و اولین جلسه دادگاه هنوز برگزار نشده است می توانید در جلسه اول ایراد عدم صلاحیت دادگاه را مطرح و تقاضای رسیدگی در دادگاه محل اقامت خود را نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر قواعد مربوط به صلاحیت صحیحا رعایت شده باشد،خیر نمیتوانید.اما ممکن است دادگاه شهرستان صالح به رسیدگی به اصل دعوتی شما نباشد که میتوانید نسبت به صلاحیت مرجع طرح ایراد نمایید

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام. خیر مگر در شرایط قانونی.اگر شکایت کیفری باشه و تعداد مشتکی عنهم زیاد باشه به نحوی که دادگاه مد نظر شما برای رفت و آمد مناسب حال شما باشه. به نحوی میشه در خواست احاله یعنی ارجاع پرونده به دادگاه نزدیکتر رو کرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در شکایت کیفری، طبق قانون دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد. شما می توانید با ارسال لایحه اعلام کنید که محل اقامت شما در فلان شهر است که دادگاه نیابت بدهد