مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده دارای 6 خواهر و برادر هستیم که در سال 1388 پس از فوت پدر و انجام انحصار وراثت، وکالت بلاعزل به مادر دادیم و تا کنون به دلیل تفکیک نشدن واحدها اقدامی در خصوص فروش توسط مادرم انجام نشده است.
ولی الان بنده پشیمان هستم و میخواهم وکالت خود را به مادرم باطل نمایم.
در ضمن متن وکالتنامه را نمیدانم فقط آدرس دفترخانه را دارم و به دلیل رودربایستی امکان دریافت وکالتنامه از مادر خود را ندارم.
لطفا راهنمایی فرمایید چه اقدامی باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به همان دفترخانه مراجعه کرده و درخواست یک رونوشت بکنید.
اگر وکالت قابل عزل باشد می توانید وکیل را عزل کنید. در غیر اینصورت نمیشود.