مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

سلام. دفترخانه در رابطه با وکالت به ما تفهیم نکرد. وکیل برادر ما بود و از ما سه خواهر و چهار برادر وکالت بلاعزل گرفته. از اموال ارثی پدر و حق فسخ وکالت را تا پایان عمر نداریم. بعد از این که یک قسمت از ملک پدری با قیمت خیلی کم فروخته واطلاع نداده از وی اعتراض کردیم و با مراجعه به دفترخانه متوجه چنین وکالت از دفتر خانه شدیم. ضمنا سردفتر مستاجر برادرم (وکیل) بوده. آیا راهی دارد که فسخ وکالت کنیم؟ به خیلی از وکلا، دفتر خانه و قضات بازنشسته سوال کردیم؛ گفتند راهی ندارد. مگر، مجنون و... آیا راهی دارد؟ ضمنا همه موکل ها با سواد. مگر دو نفر از خواهرها کم سواد و اصطلاح حقوقی وارد نبودند. لطفا ارشاد فرمایید.

پاسخ ها :

مهدی یوسفی چهرقانی

جناب آقای مهدی یوسفی چهرقانی :

سلام
شما میتونید موضوع وکالت را خودتون انجام بدید.یعنی ملک یا....به نسبت سهم خودتون بفروشید