مشاوره حقوقی رایگان - اجبار در تخلیه در زمان کرونا

با سلام. بنده آپارتمانی را سه سال پیش اجاره کرده ام. و پس از آن دو بار دیگر قرارداد اجاره را تمدید کردیم، به همراه 30 تا 35 درصد افزایش اجاره بها به صورت بنگاهی به همراه کد رهگیری.
متاسفانه پس از تعیین سقف اجاره بها توسط ستاد کرونا صاحب خانه بنده به من گفتن قصد تمدید ندارن و من در تاریخ 5 شهریور یعنی پایان قرارداد باید تخلیه کنم. و دلیل را این میگویند که منزلی که خودشان ساکن بودن را فروخته اند و من باید تخلیه کنم تا بیایند اینجا.
سوأل بنده این است که با توجه به اینکه قرار است قراردادهای اجاره یکسال با رقم 25 درصد تمدید شوند. با این شرایط که صاحب خانه می‌گوید تخلیه کن خودم میخواهم بنشینم. من باید تخلیه کنم یا ایشان می‌توانند مرا مجبور به تخلیه کنند ؟
یا فروش ملک دیگر اگر صحت داشته باشد دلیلی بر این امر می‌باشد.
ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

دستور تخلیه ملک اجاره ای قانون تخلیه مستاجر اجبار در تخلیه مستاجر در دوران کرونا تخلیه مستاجر در پایان قرارداد دستور تخلیه مستاجر تخلیه مستاجر تخلیه ملک در دوران کرونا تخلیه ملک اجاره موجر مستاجر