مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین های اباد شده توسط ابا و اجدادی

کدخدای روستا در زمان پهلوی با نفوذ و کلک سندی اورد و زمین هایی که توسط ابا و اجدادی ما کاشت می شد را غصب کرد و مردم را به زندان انداخت حالا که کد خدا مرده پسرش بعد 30 سال فهمیده که سند به این زمین نمی خورد و با همان سند 30 هکتار از زمین هایی که دولت در اختیار کشاورزان به عنوان شورایی قرار داده بود و قسمتی از خانه های روستایان را حکم گرفته و تهدید بر تخریب خانه ها می کند بعضی با یک سند 30 هکتاری 2 زمین 30 هکتاری را غصب کرده و زمین قبلی هم سند ندارد. خواهشمند است راهنمایی فرمایید و یک روستا را از دست این اسراییلی ظالم نجات دهید. اگر وکیلی قبول کرد پرونده را 2 هکتار از زمین ها را به او واگذار خواهیم کرد. زمین هر هکتار 500 میلیون ارزش دارد

پاسخ ها :

غصب زمین تصرف زمین