مشاوره حقوقی رایگان - پارک رو به رو ی درب پارکینگ

با سلام
منزل من در کوچه ی بن بست به عرض 7.8 متر و در بافت فرسوده شهر است. و همسایه روبه رویی ماشین خود را دقیقا رو به روی درب پارکینگ ما قرار می دهد در صورتی که با این کار هم جلوی درب ورود و خروج خود را مسدود می کند و هم چنین به اندازه ی کافی دیوار در کوچه و برای خانه ی او هست که کمی بالاتر پارک کند.
و من برای عبور و مرور از پارکینگ به مشکل می خورم و همچنین چون کناره درب پارکینگ ما یک تیر چراق برق است و دور گرفتن برای خارج را بسیار دشوار میکند
چطور می توانم مشکلم را حل کنم؟ چون ایشان (همسایه روبه رو) به طرز بی ادبی ما را تهدید می کند که اگر ماشینش خط بیوفتد می داند با ما چکار کند.
آیا با تماس به 110 می توانم بگویم که اخطار دهند تا ماشینش را جا به جا کند؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

درود. شکابت مزاحمت علیه وی در دادسرا طرح نمایید. به 110 هم زنگ بزنید تا صورتجلسه نماید.