مشاوره حقوقی رایگان - پارک جلوی درب منزل

سلام. ساکن یک ساختمان 5 طبقه جنوبی هستیم. از آنجایی که ساختمان ما پارکینگ نداره، مالک طبقه همکف و طبقه اول ساختمان سر اینکه چه کسی حق داره جلوی درب منزل پارک کنه دعوا دارن ، فقطم یک ماشین جلوی درب جا میشه . الان چه کسی حق پارک در اینجارو داره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالکیتی برای کسی وجود ندارد عر کس که پارک کند اگر ایجاد مزاحمتی برای ساکنین نداشته باشد کسی نمیتواند اعتراض کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کوچه و خیابان جز معابر عمومی است نه اختصاصی و هرکس که درجلوی آپارتمان پارک نماید مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کوچه عمومی است و هر کسی که جلوتر از بقیه پارک کنه حق تقدم دارد و کسی نمی تواند مدعی مالکیت کوچه باشد و یا مدعی حقی باشد.
به هر حال جهت حل این مشکل بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود براساس عرف است آنکس که منزلش نزدیکتر ق

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا کوچه راه عمومی است و ملک اختصاصی کسی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بیرون منزل جراح عمومی است و متعلق به هیچ کسی نمی باشد تمام افراد ساکن در کشور می توانند در آنجا پارک نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کوچه و خیابان جز معابر عمومی است نه اختصاصی و در صورتیکه کسی تصرفی کند که قابل مزاحمت شود از نظر قانونی قابل پیگیری است