مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی سرقت گوشی

سلام وقت بخیر خسته نباشید..
بنده ابلاغیه ثنا آمده شهرستان ساوجبلاغ دادسرای برام آمده که میگه:
[[دفاع از اتهام انتسابی دایر بر سرقت گوشی تلفن همراه]]
((عدم حضور تا 5 روز جلب است))
بنده گوشیمو به برادرم دادم و هم گوشی خودشو منو رو با هم گم کرد
حدود 1سال پیش گم کرده...
و با تماس کلانتری گزارش مفقودت گوشی و سیم کارت رو گزارش کردیم و برگه گزارش موجود موارد قید شده دارم
خطم نسوزوندم که با تماس بگیرم و گوشیمو برگردون ولی مثل اینکه از سیم کارت من و برادرم سو استفاده شوده
لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید دفاع موثری بکنید و الا محکوم میشوید.