مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز از شرکتی به پیمانی

با سلام و خسته نباشید من نزدیکه به دوسال هست که در زندان داخل بند مشغول به کار می‌باشم با توجه به سختی شغل و خطرناک بودن آن میخواستم بپرسم که پدر بازنشسته سازمان زندان‌ها بوده و جانباز30 درصد می‌باشد میخواستم بپرسم که با این شرایط اگه شکایت کنم در دیوان به نتیجه میرسم به مشکل نخورم در صورت رای نگرفتن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اولا به چی شکایت کنین ؟ دوما اگر منظورتون تقاضای تبدیل وضعیت خست خیر در صورت عدم اخذ نتیجه مشکل خاصی بوجود نمی آید یعنی قاعدتا نباید بوجود آید