مشاوره حقوقی رایگان - چت جعلی

سلام . یه پسری عکس پروفایل من و اسم من رو برداشته و یه چت جعلی درست کرده و حرفایی زده که بگه مثلا من زدم و حرفایی هم که زده خیلی خیلی زشته. و این چتو به دوستام و همه داده که ابرو منو ببره. من باید چیکار کنم میدونم کی اینکارو کرده و مدرک هم دارم
باید چیکار کنم واقعا ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

از طریق دادسرای محل بر علیه وی طرح دعوی کیفری کنید موضوع در پلیس فتا بررسی خواهد شد