مشاوره حقوقی رایگان - قوانین پشت بام آپارتمان

سلام خسته نباشید. من الان نزدیک یک سال هست که یک آپارتمان خریداری کردم. فروشنده خودش داخل آپارتمان زندگی می کنه و سازنده ساختمان بوده. مدیر ساختمان هم هست. من طبقه آخر هستم و پشت بام سقف خونه است. من امکانش هست به اندازه سهم خودم از پشت بام استفاده کنم همسرم علاقه به کبوتر داره. میشه کبوترها رو توی جای مخصوصی نگهداری کرده و مزاحمت هم برای کسی درست نکرد. قانونش چی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام سقف ساخمان مشاء بوده و هما ساکنین میتوانند از مشائات استفاده کنند در خصوص نگهداری پرونده توافق با سایرین لازم است