مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری کبوتر در پشت بام آپارتمان

سلام و وقت بخیر. ساکن یک آپارتمان 3 طبقه 6 واحدی هستم. اخیرا واحد 6 توسط شخصی خریداری شده که در پشت بام اقدام به ساخت لانه کبوتر کرده و پشت بام بسیااار کثیف شده است. از ان جایی که این شخص مدیریت ساختمان را هم برعهده دارد، با صحبت و گفتگو اقدام به خراب کردن لانه کبوترها نکرده است. چه اقدامی میتوانیم انجام دهیم؟آیا کار ایشان جرم نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا ایشان نمیتواند در
پشت بام اپارتمان کبوتر نگهداری نماید و باید دادخواست مزاحمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عکس و فیلم بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید