مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری حیوانات در پشت بام

سلام
وقت بخیر
ببخشید در صورتی که از نگهداری حیوانات مثل کبوتر در پشت بام توسط دیگر مالکان آپارتمان ناراضی باشیم چگونه میتوانیم شکایت کنیم و طبق کدام ماده تبصره و به کجا باید مراجعه کنیم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شورای حل اختلاف بابت مزاحمت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پشت بام مشاعات است و آن تصرف به انتفاع از آن باید با اجازه کلیه مالکین باشد می توانید از اذن خود رجوع کنید و عدم رضایت خود را اعلام نمایید در غیر این صورت می توانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما میتوانید شکایت ایجاد مزاحمت مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای شما دارد ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت مزاحمت از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت مزاحمت را اقامه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و شکایت ایجاد مزاحمت و کبوتر پرانی کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت مزاحمت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید