مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی پس از خروج از شرکت سهامی خاص

سلام
بنده در سال 91 جهت رتبه بندی عضو هیئت مدیره شرکت سهامی خاص شدم سال 96 با شکایتهای مکرر از هیئت مدیره خارج شدم و تعهد محضری برای پرداخت تمام بدهی های از مدیر عامل گرفتم
شرکت در طول این سالها بدهی مالیاتی داشته و هیچ اظهارنامه ای هم پر نکرده است. ارزش افزوده تمام حسابهای من را مسدود کرده، با توجه به خروج من از شرکت و تاریخ برگه قطعی و ابلاغ که سال 98 هست (دو سال پس از خروج من از شرکت) لطفا راهنمایی کنید من چگونه میتوانم خودم را نجات دهم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی است لیکن برابر موارد مشابه محتملا مسئول و ضامن خواهید بود