مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قولنامه خانه

با سلام
بنده در کرج، خانه ای قولنامه ای خریدم. قولنامه‌های این آپارتمان از ابتدا تاکنون موجود بود، اکنون گم شده اند. برای گرفتن که این قولنامه‌ها، جهت اطمینان کردن خریداران خانه ام، باید چگونه اقدام کنم؟ متشکرم از زحمات وکلای عزیز دادراه

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. با مشورت وکیل دادگستری اقدام به گرفتن سند بکنید.دوم.گواهی اعلام مفقودی از دادگاه بگیرید

یک وکیل

يه نسخه در بنگاه معاملات ملكي وجود داره كه از طريق دادگاه قابل مطالبه س