مشاوره حقوقی رایگان - معلول قیود خدمتی در قبل از سال 85

با سلام
من در سال 84 در حین خدمت سرباز با درجه افسری در سپاه پاسداران در تهران دچار مجروحیت از ناحیه انگشت شصت ایتال پای چپ شدم و در کمسیون 134 بنده را بعنوان معلول قیود خدمتی معرفی نمودند اما تاکنون برای تعیین درصد نتوانسته ام پیگیری های لازم را انجام دهم ، سوال بنده این است
1. برای تعیین درصد و غرامت چطور می توانم اقدام کنم ؟
2. آیا از محل این معلولیت قیود خدمتی فقط غرامت برای من تعیین می شود یا مشمول ایثارگری هم می شوم؟
3. آیا اکنون که بعنوان کارمند قراردادی یک سازمان مشغول به فعالیت هستم ، این معلولیت قیود خدمتی می تواند در تبدیل وضعیت استخدامی من تاثیری داشته باشد.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

معلول قیود خدمتی آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی استخدامی