مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی به خداوند و ائمه

سلام وقت بخیر ! من میخواستم بدونم که فحاشی های ناموسی به خدا و پیامبر و قران و کفر گفتن چه مجازاتی داره؟ به عنوان اثبات ادعا هم ویس هایی از شخص حین فحاشی ثبت شده و نیز شهادت همسایگان که صدای او را شنیده اند میباشد
چنانچه من شنیده بودم مجازات توهین هایی از این قبیل به اسمه و خداوند مرگ است میخواستم بدونم اگر شکایت کنم چگونه بررسی میشود
و این رو هم بگم که این شخص گویا مشکل عصبی داره و بارها اعضای خانواده رو به مرگ تهدید کرده و گفته همه ی شما را مسموم میکنم و خانه و هرچه که هست را صاحب میشم و از دست شما ها خلاص میشوم ! و به همه ی انها فحش ناموسی میدهد !
ارامش رو واقعا از اعضای خانواده گرفته مدام نگران هستند که مبادا بلایی سرشان بیاورد ! فحاشی هاش هم از طرفی ارامش رو ازشون گرفته ! قانونا میتوان اقدامی کرد؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی مچکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام طبق ماده 513 قانون مجازات اسلامی، موضوع اهانت به مقدسات اسلامی در صورتی که جرم ارتکابی مشمول حکم سب النبی (توهین شدید به پیامبر گرامی اسلام و امامان و حضرت فاطمه زهرا و...) باشد اعدام و در غیر این صورت مشمول مجازات حبس از یک تا پنج سال خواهد بود. میتوانید با شهادت شهود و فیلم و صدای ضبط شده آن را اثبات کنید همینطور طی همان شکایت نسبت به توهین و تهدید علیه خودتان هم اقدام نمایید تا همه اتهامات یکجا رسیدگی شود