مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با مامور نیروی انتظامی

با سلام ماموری نیروی انتظامی در حین ماموریت کفر(فحاشی و توهین به معصومین) کرد و من هم به او ضربه زدم اما ایشان خودزنی کردن و شکایت کردن و گفتن میخواهن جانبازی بگیرن حالا با توجه به اینکه ایشام به معصومین فحش و ناسزا روا داشتن و عامل درگیری شدن من چه میتوانم بکنم؟ شاهد هم چند تا دارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
به استناد گواهی شهود میتوانید نتیجه بگیرید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام فحاشی به پیغمبر عظیم الشان اسلام میتواند تا اعدام جرم و مجازات داشته باشد باید دقیقا عین کلمات را به پیامبر و سایر معصومین علیهالسلام را ذکر نموده همرا با شهود ابتدا از طریق شماره 197و سپس گزارش به دادستان پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهادت شهود اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق دادسرای نظامی شکایت کنید و با استناد به شهادت شهود اعلام کنید که خودزنی کرده و به مقدسات و... فحاشی می کرد که این درگیری پیش آمد .
البته توجه داشته باشید که ادعا شما را دادگاه به راحتی نمی پذیرد و باید دلیل کافی داشته باشید.

یک وکیل

سلام باشهادت شهود جریان توضیح داده شود هرچند شما هم به لحاظ درگیری به جرم تمرد و ضرب و شتم محکوم خواهید شد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما نباید شخصا اقدام میکردید. شهود خود را معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات بر عهده شماست اگر شاهد دارید بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودزنی کرده باشند پزشکی قانونی آن را تشخیص خواهد داد همچنین شهادت می توانید استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با شهادت شهود برعلیه ایشان طرح دعوا نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانید به شهادت شهود استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خود زنی را پزشک قانونی تشخیص می دهد در غیر اینصورت حق اعتراض دارید .
اینکه به ائمه توهین کرده تاثیری در مجازات شما ندارد