مشاوره حقوقی رایگان - حکم شورای انتظامی

سلام. حدود 8 سال پیش از من شکایت شد (مالک اولی) مبنی بر اینکه چرا فرم استحکام بنا را از شهرداری پس گرفتم و مالک دوم وقتی ساختمان را خرید اختلافات شروع شد. در ضمن مالک طبق نقشه های اجرایی ساختمان را نساخت و به صورت اسکلت آجری اجرا نمودند و در نهایت این مالک اولی از من در دادگاه شکایت کردند و حکم به تبرعه شدن من شد و سپس در نظام مهندسی استان شکایت کرد و حکم به توبیخ کتبی شد و دوباره اعتراض کردند و به شورای انتظامی کشور اعتراض کردند و بعد 8 سال حکمی برای من آمد و من 11 ماه از فعالیت مهندسی محکوم شدم.
مالک شروع بکار را اعلام نکرد و در مرحله خرپا طبقه اول به من مراجعه کرد. که در حکم متهم به عدم نظارت دقیق محکوم شدم. خواهشمندم در صورت امکان من را راهنمایی بکنید. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت داشتن اعتراض به دیوان عدالت رجوع کنید