مشاوره حقوقی رایگان - اجاره منزل به مستاجر مجرد در مجتمع مسکونی

سلام چند روز پیش واحدم رو به پدر و دختری اجاره دادم که قرار شد دختر ساکن باشه و پدرش سر بزنه. اما از هیات مدیره برج با بنده و مستاجر تماس گرفتند و گفتند اجازه ورود نمیدیم چون مجرده و طبق اساسنامه برج و مجمع 10 سال پیش تصمیم به این شده که مجرد ورودش ممنوعه مگر با صلاحدید هیات مدیره. آیا این قانونیه و سلب مالکیت بنده نیست. ضمن اینکه بنده این واحد رو سال 96 خریدم و با این مصوبه مجمع و اساسنامه مخالفم

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق اساسنامه عمل كردند
سلب مالكيت شما نيست
مي بايست رعايت مي كرديد
اما عبارت مگر با صلاحديد هيئت مديره
جاي چاني زني را براي شما و ان پدر و دختر باز مي كند
تا نهايتا- با مذاكره و ارائه پيشنهاد شرط و شروطي نظر موافق انهارا به اين موضوع جلب كنيد