مشاوره حقوقی رایگان - اجاره واحد مسکونی به افراد مجرد

آیا مالک نسبت به اجاره واحد مسکونی خود در آپارتمان به مرد یا زن مجرد مختار است یا اینکه قانون در این خصوص حقوقی برای سایر ساکنان قائل است؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . هر مالكي حق دارد كه ملك خود را به هر شخصي اعم از مجرد و متاهل و زن و مرد اجاره بدهد و هيچ منع قانوني اعم از حقوقي و يا كيفري در قانون وجود ندارد . از لحاظ منطقي و حقوقي هم افراد مجرد حق سكني داشته و بدون مجوز قانوني نمي توان اين حق را از آنها ساقط كرد . چه بسا امكان داشت اين افراد مجرد اقدام به خريد خانه مي كردن نه اجاره آن !! در آن صورت سوال شما به شكل ديگه اي مطرح ميشد !

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

منع خاصی در این مورد وجود ندارد