مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جانبازی شیمیایی

با سلام. پدرم در سال 60 وارد نهاد مقدس سپاه شد و تا سال 88 خدمت کردند. کل سوابق خدمتی در جبهه و مناطق عملیاتی منطقه اورامانات استان کرمانشاه بوده است. در اکثر عملیات‌های مقابله با دشمن بعثی و گروهک‌ها شرکت داشتن. در سال 1365 در منطقه عمومی شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی مورد تهاجم شیمیایی عراق قرار گرفتن ولی به علت عدم دانایی در مورد عوارض شیمیایی دنبال جانبازی نبودن. در آن زمان پرونده بالینی ندارن و با عود کردن عوارض ناشی از آن درسال 97 به کمیسیون بدوی پزشکی بیمارستان امام حسین (ع) کرمانشاه مراجعه و تایید شدن که با حضور کارشناسان کمیسیون عالی در استان کرمانشاه با توجه به ازدحام زیاد مراجعین و عدم توجه کافی به آنان رد شدن. حال ممنون میشم که راهنمای کنید که چکار کنیم؟ ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اعتراض به نظریه کمسیون تقاضای بررسی در تهران را نمایید