مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه نفقه

سلام، همسرم در مطالبه نفقه حقوقی به پرداخت قسط نفقه محکوم شده؛ که رای نهایی شورای حل اختلاف صادر شد و قسط اول را پرداخت کردند.
آیا لازم هست من الان تقاضای صدور اجرائیه کنم؟ یا درخواست اجرائیه صرفا در صورت عدم پرداخت اقساط انجام میشه؟

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

قطعا باید درخواست اجراییه بدید . که اگر روزی استنکاف کرد بتونید از الزامات قانونی بهره ببرید . میتونید جهت مشاوره با این شماره تماس بگیرید 09163177985