مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعیت مالکیت

با سلام، زمین بنده با حکم اثبات مالکیت در تصرف بنده وجود دارد. اما شورا محل با سنگ اندازی و تخریب افکار دولتی می‌خواهد ملک بنده را جزء حریم بستر قرار دهد. در صورتی که 38 متر از حریم رودخانه فاصله دارد. اداره آبیاری را دخالت می‌دهد. و زمین فوق نقشه برداری شده است. بنده در حین تمیز کردن زمین و محصور کردن بودم که از بنده جلوگیری به عمل آوردند. الان اداره آب از من حکم قطعیت مالکیت را تقاضا کرده است. لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام تازمانیکه اداره آب بعنوان معترض ثالث,نسبت به رای شما اعتراض نکند ودادگاه رای شما رانفض نکند شما مالک قانونی هستید ودخالت دیگران(حتی اداره آب)غیرقانونی می باشد. وبعنوان مزاحمت و....می توانید ازآنها شکایت کنید.