مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی سربازی

باسلام بنده در سال 85 یک مورد فوریتی از سوی 110 مبنی بر اینکه فردی تحت عنوان مأمور اداره مخابرات، در حال اخاذی از شهروندان می‌باشد. که بنده در معیت سرباز و اخذ تجهیزات نظامی با موتورسیکلت سازمانی به محل مراجعه کردم. متهم به محض مشاهده مأمورین از محل متواری شده و در حین فرار اسناد جرم را پرت می‌نمود. به تعقیب وی پرداخته و در همین حین تصادف کردم؛ و از ناحیه سر، صورت، چشم، پا و دست دچار جراحت شدید شدم و الان کمیسیون پزشکی رای دادن 25 درصد معلولیت خدمتی، درصورتی که بنده به علت جراحات از کار افتاده شدم و خواهان درصد جانبازی هستم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه بیش از حد زمان سپری شده ولی جهت احتیاط مجددا به نظریه مزبور اعتراض دهید و متقاضی تبدیل به جانبازی نمایید اگرچه امکان تبدیل بالا نخواهد بود