مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام. برادر من چند سال پیش تصادف کرد و توی همون روز مادربزرگم هم فوت کرد. از لحاظ روحی حال خوبی نداشتیم. راننده ماشین که زده بود گواهینامه نداشت. پدرش درخواست کرد که بازداشت نمونه و تقصیر پذیرفت و تمام هزینه گردن گرفت. روز مرخصی مصادف شد با سوم مادربزرگم و پدرم هم تهران نبودند. قرار شد با تسویه حساب بیمارستان و پرداخت هزینه های بعدی چون مجدد برادرم باید عمل میشد، ما رضایت بدیم. ایشون چکی داد و تو رضایت نامه من قید کردم که در صورتی که مشکلی در سلامتی ایشان، پیش نیاید و چک وصول شود رضایت می‌دهیم. حالا هم چک وصول نشده. برادرم هم پاش کامل خوب نشده. می‌تونیم رضایت پس بگیریم و مجدد شکایت کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگرچه مطالبه دیه مرورزمان نداردولی برای راننده خاطی ازباب مجازات تعزیری,مرورزمان حاکم است.لذا اگرزمان تصادفکمتراز5سال گذشته,شکایت به دادسرا تحویل نماییدتابه دیه تان برسید ولی اگربیش از5سال ازوقوع تصادف گذشه, بهتراست دادخواست بطرفیت بیمه مربوطه وراننده تقدیم داذگاه حقوقی نمایید.