مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. در تاریخ 98/4/3 آگهی در ... با عنوان حواله خودرو دیدم. نوشته بود به دلیل نیاز مالی، فروش فوری. 30 میلیون سود بهش تعلق می‌گیره برای خریدار و قیمت قطعی 299 میلیون تومان. قیمت بازار 550 میلیون تومان. تا آخر ماه دعوت نامه میاد. قیمت فروش حواله 115 میلیون تومان. با فروشنده تماس گرفتم قرار گذاشتیم. روز بعد رفتم سر قرار دو نفر دیگه هم به عنوان خریدار آمدن. فروشنده گفت بعد از تماس شما این دو نفر هم حواله رو خواستن به خاطر این که من خانه خریدم و اگر تا فردا بقیه پول خانه رو پرداخت نکنم معامله فسخ میشه به این خاطر با این دوتا آقا هم قرار گذاشتم که اگه شما نخریدین بدمش به یکی از اینا. شرکت خودرو تهرانه من به فروشنده گفتم بریم نمایندگی سوال کنم فروشنده گفت الان 115 میلیون رو بده بهت وکالت میدم بعد چند روز دیگه با هم میریم هر سوألی داری بپرس و حواله رو به نامت میزنم. اون دو نفر هم یکی میگفت بیا من میخرمش بریم 115 میلیون بریزم حسابت اون یکی گفت من 120 همین الان می‌خرمش. فروشنده گفت اگه 10 میلیون هم بیشتر بدین قبول نمی‌کنم، چون اول به این آقا قول دادم. اگه نخواست به شما میفروشم. من هم فریب همینو خوردم حواله رو خریدم. بعد از 20 روز فهمیدم در تاریخ 3 آذر ماه 97 مدیر عامل شرکت بازداشت شده حساب هاشو مسدود کردن چون 1300 نفر شاکی داره و شکات 700 میلیارد تومان مطالبه دارند و 200 میلیارد دارایی شرکته. به فروشنده زنگ زدم ولی انکار کرد. بعد از یک ماه به فروشنده زنگ زدم گفتم حواله رو به یک نفر میخوام بفروشم 80 میلیون بهش گفتم شرکت مشکل داره برو حواله رو بزن به نامش. گفت 35 میلیون بهم قرض بده تا یک هفته دیگه خونمو می‌فروشم. 35 میلیون رو بهت میدم 115 میلیون پول حواله. گفتم ندارم. چند روز بعد بهم زنگ زد گفت بیا در مورد حواله حرف بزنیم. رفتم دوباره گفت 35 میلیون قرض بده گفتم ندارم. گفت بیا خانه رو ازم بخر منم حواله رو پس می‌برم. رفتم خانه رو دیدم گفت قیمت خانه 400 میلیون پول حواله رو ازش کم کن 285 میلیون بهم بده. رفتم چند بنگاه قیمت گرفتم گفتن 100 میلیون قیمت خانه اس. گفتم پول ندارم خانه رو بخرم کی پول حواله بهم پس میدی گفت هروقت خانه فروش بره. الان نزدیک یک سال گذشته. شکایت کیفری کلاهبرداری کردم. 3 تا شاهد هم دارم. یکی از کارمند دفترخانه شاهده که گفته خودرو تحویل میدن و دو تا از دوستام هم شاهدا که اون دو تا خریدار رو آورده که منو گول بزنه و هر کسی هم جای من بود مثل من فریب میخورد. پول ندارم وکیل بگیرم. راهنمایی کنید لطفا به بازپرس چطوری ثابت کنم کلاه گذاشته سرم؟ همینا رو بگم و با شهادت شهود کافیه؟ با تشکر

پاسخ ها :

شکایت به دلیل کلاهبرداری در فروش حواله خودرو کلاهبرداری در فروش حواله خودرو کلاهبرداری در معامله حواله خودرو کلاهبرداری حواله خودرو خودرو