مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت پارکینگ

سلام من در یک مجتمع 29 واحدی، پارکینگ مشاع یک واحد (پارکینگ اختصاصی واحد 6) را از سازنده خریدم. با نصب تابلو اختصاصی توسط سازنده. سه ساله از پارکینگ استفاده کردم و کسی مزاحمت ایجاد نکرده، الان بعد از سه سال میگن از مرجع قانونی مدرک بیار که پارکینگ حق شما هست یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید اگر حق من نیست می‌توانم از املاکی شاکی باشم؟ که اون با شرایط برام فروخته یا از سازنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

اثبات مالکیت پارکینگ خریداری شده اثبات مالکیت پارکینگ ادعای مالکیت پارکینگ در آپارتمان مالکیت پارکینگ در آپارتمان پارکینگ