مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام، محکوم شدم به پرداخت مهریه، دادخواست اعسار دادم و پذیرفته شد. 20 روز فرصت تجدید نظر به اتمام رسید و درخواست تجدید نظر نکردیم! پیامکی برام اومده به این متن پرونده شما به شعبه اجرای مدنی......واصل شد! آیا برای من بعد از این ابلاغ، اعلام اخطار یا احضاریه میاد حتی در سامانه ثنا؟ چون راه و مسیر دادگاه دوره، قصد ندارم به دادگاه و اجرای احکام مراجعه کنم. اگر برای من ابلاغ و یا اعلامی میاد منتظر بمونم؟؟ یا چیزی بعد از این نمیاد ؟؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام خیر ابلاغی نمی آید و اگر اموالی معرفی نکنید و یا پرداخت ننمایید منتظر دستور جلب باشید