مشاوره حقوقی رایگان - شعبه اجرای مدنی

سلام. برای من پیامک اومده پرونده شما به شعبه اجرای مدنی واصل شد درصورت نیاز برای حضور ابلاغ دریافت میکنید یعنی چی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی وقت اجرا اخذ و حضوری جهت پیگیری اجرای حکم مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده برای اجرای حکم به
اجرای احکام ارسال شده است
و اجراییه صادر و ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده ای داشته اید، برای اجرا به اجرای احکام رفته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده قطعی شده و برای اجرای حکم به شما ابلاغیه میزنند. منتظر پیام باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرونده ای له یا علیه شما قطعیت یافته و نسبت بدان تقاضای صدور اجرائیه شده است
حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما برای اجرای حکم به اجرای احکام منتقل شده اگر شما خواهان بودید وقت اجرا بگیرید و مراجعه منید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده شما به شعبه اجرای مدنی رفته است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اجرای حکم به شعبه اجرا ارسال شده است چنانچه محکوم له هستید جهت اخذ استعلامات وقت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به اجرای احکام رفته
اگر خواهان هستید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

پرونده به اجرای احکام رفته باید به شعبه مراجعه کنید برای اجرا

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال شده است.