مشاوره حقوقی رایگان - حق شرکا

با سلام
حدود 30 سال پیش سه شریک (با قدر السهم مساوی) زمینی را با قولنامه دستی بجای طلب از یک شخص بدهکار میگیرند. ( پدر اینجانب و دو نفر از دوستان صمیمی اش )
هر دو نفر از دوستان فوت شده وراث قانونی دارند.
به تازگی یکی از وراث یکی از شرکا فوت شده؛ پیشنهاد خرید سهم پدر اینجانب را به قیمت روز مطرح کرده است. اگر توافق شود و معامله ای صورت گیرد ( بدون اطلاع سایر وراث هر دو شریک فوت شده)
آیا این معامله شرعی و قانونی است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پدرشما سهم مشاع خودرا می تواند به هرکسی بفروشد ونیازی به اذن دیگرشرکا ندارد.لذا معامله مذکور قانونی می باشد.