مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرامی

سلام خسته نباشید. چن وقت پیش یه پیج فیک به من دایرکت داد و یه تصویر برهنه از دختری که صورتشم مشخص نبود اما موهاش و استایلش شبیه من بود رو فرستاد و حرف های بسیار رکیکی زد. که میخواست نشون بده اون تصویر من هستم‌. حالا هم اون پیج فیک هنوز در دسترس هست. میخوام بدونم اگر پیگیری کنم چقد طول میکشه تا ثابت بشه و طرف رو پیدا کنن چون من شخصی که این کارو کرده رو میشناسم و اون انکار کرده.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زمان قابل پیش بینی نیست. ابتدا به پلیس فتا مراجعه کنید و سپس شکایت کنید