مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در حکم صادره

آیا شکایت مالی که چند سال قبل مطرح شده و دادگاه رای صادر کرده و در تجدید نظر نیز همان رای اولیه صادر شده و خوانده محکوم به پرداخت خسارت گردیده، شامل مرور زمان میشود یا خیر؟ اصولا با گذشت زمان زیادی از رای دادگاه آیا آن رای قابل پیگیری هست یا خیر؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه قبلا درخواست صدوراجراییه نکردیدالان درخواست ازهمان شعبه بدوی بکنید واگرقبلا اجرایییه صادر وبیش از5سال گذشت مجددا دزخواست اجراییه کنیید وحکم رااجراکنید.